Bli Medlem

Varmt välkommen som medlem i Wisby Ridklubb

Den enskilde medlemmens insats en förutsättning för att klubben skall kunna ge den service medlemmarna önskar. Alla insatser är viktiga, stora som små. Engagemang i klubben skapar en fin och trivsam anläggning där vi har kul tillsammans och en bra gemenskap. Genom alla medlemmars gemensamma insatser bidrar vi till att utveckla och driva klubben framåt

Här kan du läsa mer om hur det är att vara medlem i vår klubb

Viktigt olycksfallsförsäkringen för innevarande kalenderår gäller bara om medlemsavgiften är betald, den ingår i avgiften,som från och med 2017 handläggs av Folksam, mer om försäkringen kan man läsa om på https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/ridsport/idrottsforsakring som gäller för alla medlemmar.

Ryttarlicenser godkänns först när avgiften är betald. Är det bråttom med att få licens godkänd sänd ett kvitto på er betalning till klubbens mail.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter