Bli Medlem

Varmt välkommen som medlem i Wisby Ridklubb

Den enskilde medlemmens insats en förutsättning för att klubben skall kunna ge den service medlemmarna önskar. Alla insatser är viktiga, stora som små. Engagemang i klubben skapar en fin och trivsam anläggning där vi har kul tillsammans och en bra gemenskap. Genom alla medlemmars gemensamma insatser bidrar vi till att utveckla och driva klubben framåt

Här kan du läsa mer om hur det är att vara medlem i vår klubb

Våra medlem och anläggningsavgifter

Viktigt olycksfallsförsäkringen för innevarande kalenderår gäller bara om medlemsavgiften är betald, den ingår i avgiften, 45 kr av medlemsavgift går till försäkringen som från och med 2017 handläggs av Folksam, mer om försäkringen kan man läsa om på https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/ridsport/idrottsforsakring som gäller för alla medlemmar.

Ryttarlicenser godkänns först när avgiften är betald. Är det bråttom med att få licens godkänd så sänd ett kvitto på er betalning till klubbens mail

Hur man går tillväga för att betala medlemsavgiften/anläggningsavgift

Sänd ett mail till This is a mailto link med namn, personnummer inklusive fyra sista + er mail ni får sen faktura skickad till er,

Det viktiga är att ni uppger fakturanr på betalning annars kan vi inte veta vem betalningen kommer ifrån.

För ridskolans elever

Ridskolans elever lämnar alla sina uppgifter till ridskolan.

• Sen faktureras ridskoleelever automatiskt i god tid innan terminen startar men även här är det viktigt att uppge fakturanr när ni betalar. Avgifter ska vara betalda innan ridskolan startar upp.

• Hyrare som betalar per månad gör likadant se ovan, men medlemsavgift är mycket viktigt att den finns med första gången då man annars är oförsäkrad.

• Nya medlemmar fyller även i formuläret här nedanför gäller även ridskolans elever
Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter