Basutbildning 2018

2018-06-11 18:46
Nu är det dags för basutbildningen
  • Uppdaterad: 2018-06-11 18:47

Inbjudan som pdf finns här

Dags att dra igång en ny kurs i Basutbildning för Ridsportens Ledare.

Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen. Målet med Basutbildning för ridsportens ledare är därför att alla ledare ska få en god grund att stå på så att de kan känna sig trygga med sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten. Basutbildning vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, funktionärer och förtroendevalda.

Utbildningen är uppdelad i två bitar:

Del 1 är webbaserad och den gör du själv hemma när du har tid. Den måste dock vara gjord innan de fysiska träffarna. I SvRF:s plan är den på 10 utbildningstimmar.

1 utbildningstimme = 45 min.

Del 2 är två fysiska träffar kvällstid: Månd. 2/7 kl. 18.30-ca. 21.00.

Månd. 9/7 kl. 18.30-ca. 21.00.

Plats: Idrottens Hus, Kopparsvik (mitt emot Lantmännens silo). Kursledare är Edith Olofsson.

Grunden för utbildningen är webbsidorna samt den bok ni får utskickad så fort anmälan är oss tillhanda. På insidan av pärmen finns en kod som ni skrapar och via den får ni då tillgång till webbsidorna där det ligger olika uppgifter, info, tester och korta intervjuer med olika personligheter inom Svensk Ridsport. Du får ett kursintyg efter genomgången utbildning.

Man måste vara med på allt för att bli godkänd och få kursintyg.

Ni kan även beställa hem Basutbildningen till er klubb om ni är tillräckligt många. Kontakta Elisabeth så hjälper hon er med upplägg, material och ledare.

Anmälan med fullständigt namn, personnummer och klubbtillhörighet mejlas till kansliet:  This is a mailto link senast 20/6. Upplysn. tfn. 0733-76 86 22

Kursavgiften är 300:- som betalas in till GRF:s bg 730-7705

VÄLKOMNA!