2018-05-24 19:37
Information från WRKs styrelse till alla våra medlemmar om den nya personuppgiftslagen GDPR som träder i kraft i morgon 25 maj
  • Uppdaterad: 2018-05-26 08:14

logga

WRK VÄRNAR OM DINA PERSONUPPGIFTER

Hej alla medlemmar i Wisby Ridklubb

EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR) gäller fr o m den 25 maj 2018. I detta måste vi som förening informera dig om hur vi hanterar Din e-postadress och andra personuppgifter som du delger oss.

Vi använder ditt personnummer för att kunna hantera ditt medlemskap i WRK och i Svenska Ridsportförbundet. I detta ingår bland annat att vi säkerställer att du är försäkrad i Folksam.

Vi kommer att be dig om ditt personnummer vid aktiviteter som kan ge oss bidrag/stöd.

Din mailadress/mobilnummer använder vi enbart till att kontakta dig i frågor som rör dig och ditt medlemskap eller information från oss. Vi kommer inte att använda dem i öppna distributionslistor.

Vi kommer inte att delge dina uppgifter till tredje part.

Ibland tas foton av dig som publiceras på hemsida och våra sociala medier, vill man inte att foton publiceras så måste man själv meddela klubben det.

Du kan som medlem i WRK få inloggningsuppgifter till IdrottOnline, för att nå din personliga sida. Om du vill ha det så kontakta oss. Läs mer om det på http://idrottonline.se/Nyheter/utokadfunktionalitetiminsida/

Ytterligare information om GDPR finner du på Riksidrottsförbundets hemsida: http://www.rf.se/personuppgifter

Mvh Styrelsen