Dressyrresultat från helgens tävlingar

12 NOV 2018 18:17
Här kommer några fina uppdateringar från helgens dressyrtävlingar som avgjordes hos Wisby Ridklubb.
  • Uppdaterad: 12 NOV 2018 18:17

God måndag allihopa! Visst är det härligt med höst, dis och regn? Sådär, speciellt om man inte har lyxen att kunna rida i ett ridhus. Vad gör man inte för sina fyrbentingar? Jag är helt säker på att vi snart får vår älskade sol att rida i och tänk vad härligt när man får galoppera i snön i solsken. Hur som helst var det inte väder vi skulle prata om här.

I helgen avgjordes årets sista dressyrtävling hos Wisby RK. Ryttarna trotsade även då regn och rusk, men ack så fina ritter vi fick se. Vi vill förstår tacka alla som var med och genomförde tävlingen, alla ni duktiga som deltog, alla hästskötare och alla åskådare.

🥇Stort grattis till Linnéa och Salza som även idag åkte hem med en blå-gul rosett! 69,362% och en 1:a plats i MSVB:5.Ännu mer grattis till ekipaget när de red hem en första placering i MSVA:1 på 65,89%. Duktiga ni!

🥉I LB:2 blev det en tredjeplats till Mia och Gloria. 64,833% red de ihop.

Stort grattis till Alicia, Jenny och Michaela som tog hem vinsten när GM i lag avgjordes idag på Rävhagen. Bra jobbat!

Vi gratulerar även Alicia och C’est si Bonne som med 66,35% tog en tredje plats i LA:1

Slutligen skickar vi ett grattis till Suderbys ridklubb som stod som segrare i GM:et för ponnyerna (och som även red hem alla individuella placeringar för ponny)

Skribent: Fia Sjö Svensson