Färdiga funktionärslistor Hopp 2019

27 JAN 2019 09:42
Nuså mina damer och herrar och alla barn. Nu har vi suttit och skrivit ihop årets funktionärslista för hoppningen. Ta del av den här!
  • Skapad: 27 JAN 2019 09:42

Tjingeling! Här kommer meddelandet vi alla väntat på, nämligen hur funktionärslistan ser ut för 2019 Hoppning. Vi fick in några få önskemål, vilket vi tackar för, men det fanns definitivt rum för fler så kom ihåg det till nästa gång. Vi vill ju att dagarna och passen ska passa just Dig så bra som möjligt. Nåväl, klicka på länken nedan för att komma till dokumentet.

KLICKA HÄR <3

Som ni ser finns det några luckor i november, känner du att du vill ställa upp är det fritt fram att höra av sig till This is a mailto link, men det är ju en stund kvar till dess.

Ni som nu blivit uppsatta i sekretariatet kommer bli kontaktade av tävlingskommitén då någon form av genomgång behövs. Men det kommer vi till senare.

Här kommer också en viktig detalj, är det nu så att du inte kan komma den dagen du är uppsatt är det Du som bör byta med någon annan, tiden finns inte hos tävlingskommitén att sitta och byta för alla. Däremot bistår vi gärna med kontaktuppgifter om det behövs. Det här är även anledningen till att vi går ut med att man får önska dagar så långt i förväg. Som ni säkerligen förstår.

Självklart svarar vi gärna på frågor som uppstår. Maila din fundering till This is a mailto link.

Mer info om detta kommer givetvis finnas att läsa.

Ha en god dag! MVH Tävlingskommitén - Johanna och Fia (Hopp)

Skribent: Fia Sjö Svensson