Hoppa till sidans innehåll
logga

Framgångar hos Traume RS

2018-09-10 19:59
Under helgen 7-9/9 hölls hopptävlingar hos Traume RS. Klubbens ryttare bjöd på fina framgångar och vi tackar Traume RS för fina tävlingar.
  • Uppdaterad: 2018-09-10 19:59

Idag har bland annat Ridhästallsvenskan omgång ett avgjorts och det kunde inte börjat bättre. Wisby Ridklubbs duktiga lag får med sig 0 fel från första omgången och vann därmed idag. Stort grattis! De som medverkade var Ebba Bohman, Johanna Björkander, Emma Pettersson och Ninna Sjö. Nu hoppas vi på fortsatt lycka och framgång under kommande omgångar. 

Det avgjordes även individuella tävlingar idag och även igår där Ebba Bohman, Ninna Sjö och Johanna Björkander varit duktiga. Ebba skrapar ihop en fin felfri omgång i 120cm igår, en felfri lagrunda idag och utöver det en vinst i 110cm. Riktigt bra jobbat! Johanna gick in och red en fin felfri runda i 100cm Avd B och sedan toppar hon det med felfri runda i lagklassen och vinst. Ninna red en fin felfri clear round 90cm, efter det blev det tyvärr uteslutning i laget, men vinst eftersom de andra i laget var felfria. Det är det här som är det roliga med lag, det är gruppens insats som belönas, nästa gång går det bättre eller sämre för någon annan. 

Åter igen, otroligt roligt att klubben fick ihop ett lag. Imorgon väntar ponnytävlingar där klubbens Edith Edman ska vara med så där säger vi lycka till. Här och nu säger vi tack för idag Traume RS! 

 

 

Skribent: Fia Sjö Svensson
Epost: Adressen Gömd

     

  

 

Kontakt Wisby Ridklubb

Rävhagen 6

62191 Visby

e-post:

This is a mailto link

 

Region Gotland stöder Wisby Ridklubbs tävlingar och övrig verksamhet

REGION GOTLAND


sponsorförfrågan

 Folksams idrottsförsäkring 


 

 


 Banner_GOTLAND2016

 ea04c7a79a-bilder-SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan


 

 


instagram

Postadress:
Wisby Ridklubb - Ridsport
Rävhagen 6
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0733798512
E-post: This is a mailto link

Se all info