logga

Nyheter från styrelsen

2018-09-09 14:37
Den 26/8 hölls ett medlemsmöte. Här har styrelsen sammanfattat vad som sas.
  • Uppdaterad: 2018-09-10 19:45

Medlemsmöte den 26/8

Till att börja med vill vi i styrelsen tacka er som kom på kvällens möte. Även stort tack för era idéer.

Vi kommer att ta med oss era synpunkter och tips samt ta hjälp framöver av den hjälp som erbjöds.

Syftet till kvällens möte var att hitta en lösning för hur underhållet av underlagen på våra anläggningar ska kunna bedrivas under hösten och vintern.

Jag har försökt göra en sammanfattning av det som kom upp under mötet:

-Möjlighet till höjning av anläggningsavgiften för att kunna avlöna någon till underhållet. Från 1500kr till 2000kr på årskortet.

-Fördela de timmar som behövs på de privatryttare som har löst anläggningskort.

-Lägga ut timmarna på de stall som finns kring Rävhagen, många medlemmar har häst där och rider ofta på anläggningarna.

-Någon behöver vara ansvarig för att arbetet utförs.

-Möjlighet till stödmedlemskap eller sponsorskap. Att kunna vara med och stödja klubben men inte vara direkt aktiv i verksamheten men ändå kunna göra en insats.

-Att alla medlemmar får tillgång till anläggningen. Viktigt att inte alla tider är uppbokade. Ridskolan är grunden för ungdomsverksamheten men det måste även finnas privata tränare samt möjlighet till egen träning.

-Stort behov av utbildning i hur underhållet ska utföras. Många osäkra på vad som ska göras och på vilket sätt så att det inte blir fel.

Önskemål om bättre framförhållning på inbjudningar till evenemang och möten, så att flera har möjlighet att delta. Fortsätta att informera på både hemsidan och sociala medier då många inte går in på hemsidan regelbundet.

Beslut:

Första steget kommer att bli utbildning i hur underlagen behöver skötas. För att sedan följas upp med exakt hur många timmar som vi behöver hjälpas åt.

Framkom även behov av hjälp på tävlingar och i flera av kommittéerna, tävling, cafeteria och anläggning. Kom även upp på förslag att en ridskolekommitté.

Styrelsen kommer även att träffa både regionen, idrottsförbundet och gotlandsridsportförbund.

WRK styrelsen

Genom Linda Adegren