Pay&Jump

2018-04-08 08:26
Välkomna till Pay&Jump 10 maj på Silikaten!
  • Uppdaterad: 2018-04-08 08:36

WRK välkomnar alla till Pay & Jump som är en träningshoppning den 10 maj på Silikaten, tid återkommer vi med

Du behöver inte vara medlem i vår klubb, men en påminnelse till alla att tänka på är att ha en gällande olycksfallsförsäkring via medlemskap i någon förening eller privat olycksfallsförsäkring.

Anmälan via TDB  https://tdb.ridsport.se/clubs/437/meetings/46591

Alla WRK medlemmar kommer att bli uppsatta på banan, banbygge och borttagning av hinder när vi är färdiga, de klasser ni inte rider, detta för att vi ska kunna genomföra detta arrangemang

Avsikten med Pay and Jump är att ge ekipage möjlighet att träna banhoppning eller bara ha trevligt tillsammans med din häst eller ponny, men kan inte jämföras med en vanlig tävling på något sätt.

Färre än 2 starter på en höjd så blir den höjden inte av

Ryttaren behöver inte ha licens. Tränare eller annan medhjälpare får gärna följa med in på banan men endast 1 person/ekipage. Minderåriga måste ha en vuxen med sig. Alla ska uppvisa vaccinationsintyg i sekretariat innan urlastning. Säkerhetsväst gäller för alla ryttare upp till och med 18 år, Viktigt alla minderåriga måste ha en vuxen med sig som kan hjälpa er eller en ungdom från 15 år och uppåt.

Kostnad per start är 100: -
WRKs medlemmar som betalt medlemsavgift för 2018 betalar endast 80:-
All betalning sker på plats kontant eller via swish
Deltagarrosett finns att köpa i sekretariatet kostnad: 40 kr
Du väljer själv vilka höjder du vill hoppa, men man kan endast anmäla sig på jämna höjder (t.ex. 40,50,60, 70,80,90,1,00,1,10,1,20,)

Startlistor kommer upp på hemsidan/Equipe online senast onsdag 9/5. inga resultat redovisas då det är en träningshoppning.
Kontakt: Desirée Andersson - This is a mailto link mobil:0722759598
Vårt café kommer vara öppet där man kan köpa fika/kaffebröd. Korv med bröd med mera

Sista anmälningsdag tisdag 8/5

OBS!! Vi tar inte emot nya anmälningar på plats, endast ni som redan är anmälda till en klass med er häst/ponny och vill starta en klass till med den kan anmäla på plats

Ridskolans hyrare tar kontakt med sin tränare och bestämmer tillsammans med henne vilken höjd man ska anmäla till.

Vi följer TR när det gäller all hantering av häst, och säkerhetsavspärrningar.