WRK vinnare av Ridhästallsvenskan 2018

2018-10-29 17:11
Det blev en, minst sagt, blöt final. Här kommer bilder och ord från årets Ridhästallsvenskan. Nu gratulerar vi de fina ekipage som var med och gläds åt klubbens fina framgångar.
  • Uppdaterad: 2018-10-29 17:11

I helgen avgjordes Ridhästallsvenskan 2018. Till en början höll det på att bli ett råkigt avslut för Wisby Ridklub, med avhopp, skadade hästar och så vidare. Som tur var kom Tilde Wästlund in som räddare i nöden och hjälpte WRKs lag att komma till start. Med hjälp av alla våra duktiga ryttare och hästar lyckades WRK kamma hem hela segern. Tänk vad lite samarbete, sammanhållning och vilja kan leda till.

Tack till Suderbys RK, Traume RS och Stenkyrkaortens RK som anordnat supertrevliga deltävlingar.

Tack till våra duktiga ryttare Johanna Björkander, Emma Pettersson, Cajsa Olsson, Ninna Sjö, Ebba Bohman & Tilde Wästlund som tillsammans red ihop en vinst med sina fina hästar.

Snipp snapp snut så var denna saga slut. Vi ses igen nästa år och då hoppas vi kunna vara ännu fler som deltar.

Här konmmer ett fåtal av alla fina bilder som togs under cupens gång.

Åter igen, stort tack till alla inblandade!

Skribent: Fia Sjö Svensson