Ridskolan

Välkommen till Rävhagens ridskola!

Wisby ridklubb har en föreningsdriven ridskola, men med anställd personal som sköter ridlektioner och hästar.
Ridskolan är en viktig del av klubbens verksamhet. Här erbjuds ridundervisning för både barn och vuxna på alla nivåer. För de allra minsta barnen har vi ridlekis.
Även handikappridningen har utvecklats till en viktig del de senaste åren.
Ridskolan har ungefär 115 uppsittningar per vecka.

Bra att veta

-Ridlekiselever samt juniorer level 0 ska alltid ha ledare med sig. Det kan till exempel vara en förälder eller annan hästvan medhjälpare från 15 år som hjälper till.

-Stövlar med klack eller ridskor, hjälm samt säkerhetsväst är obligatoriskt. Har du egen hjälm måste den vara godkänd (VG1). Det finns ett begränsat antal hjälmar och västar att låna på ridskolan (i första hand till ridlekis/nybörjare som ännu inte hunnit skaffa egen utrustning).

-Medtag papper och penna till teorilektionerna.

-Medlemskap i wisby ridklubb är obligatoriskt (250:- för barn upp till 18 år och 350:- för vuxna) gäller per kalenderår och innebär att du är försäkrad genom ridsportförbundet samt får förbundets medlemstidning Häst och ryttare.

-Medlemsavgift och ridskoleavgift betalas innan terminen startar, alla elever blir fakturerade innan terminsstart.

Vill du börja rida hos oss så maila till This is a mailto link

Uppdaterad: 17 APR 2019 15:28 Skribent: Desirée Andersson

Klubben: This is a mailto link

Ridskolan:

Sisu idrottsutbildarna