Anläggningar

Anläggningarna!

Wrk´s anläggningar:

Harvning av ridhusen sker måndag-fredag

Rävhagen infarten till ridhus N57.37,406 E18.19,69

Grinden vid trav banan (silikaten) N57.37,336 E18.19,577

Rävhagens ridhus: Stora Ridhuset som har måtten 20*60 används till träning i Ridskolans regi och Privatlektioner samt till klubbens tävlingar under vinterhalvåret. Rävhagen infarten till ridhus N57.37,406 E18.19,69

Lilla Ridhuset med måtten 20*40 används till Ridskolans lektioner.

Silikaten: Mått hoppbanan : 45*81.Mellan kortsidan vid cafeterian o banken : 12.50m,Mellan långsida mot framridningen o banken: 18.70m Mellan långsida mot hagarna/domartornet o banken: 20.80m, Bankens mått 6,0 X 5,50, Mellan kortsida o pulvermangrav: 3,20m, Mellan långsida mot framridningen o pulvermangrav: 16m, Mellan långsida mot hagarna/domartornet o pulvermangrav: 20m, Pulvermangravens längd 12m

Mellan kortsida o pulvermangrav: 2,90m, Mellan långsida mot framridningen o pulvermangrav: 12,5m, Mellan långsida mot hagarna/domartornet o pulvermangrav: 18m, Pulvermangravens längd 14,5 vatten grav inklusive rabatter m lång o den ligger 7 m från domartornet o 38 m från kortsidan vid cafeterian

Används framför allt till klubbens tävlingar under sommarhalvåret. Silikaten består av 3 banor: Dressyrbana, Hoppbana med Pullmangrav, Vattengrav och Bank, och framhoppningsbana.

Avgifter anläggningen:

Läs mer om våra avgifter

Bokning av ridhus/silikaten måste göras via This is a mailto link

senast 2-3 dagar innan ni vill boka.

Du som är medlem, löst anläggningsavgift och som önskar att rida  för en privat tränare vid enstaka tillfällen kan du göra det för en kostnad på 100 kr.

Detta gäller endast i markarbete och då andra ryttare kan vara där samtidigt. Vill du vara själv gäller de priser för markarbete se nedan

Ska du hoppa hel bana för en egen tränare vid enstaka tillfällen eller själv

måste du hyra hela ridhuset/ridbanan. Se priser  för det nedan

Annars gäller de regler för hinder vid hoppning som vi har nedan

Stora Ridhuset/Silikaten om man vill ha ridhusen/banan för sig själv

250: -/timme för markarbete och 300:-/timme hoppning för medlemmar i WRK, för icke medlemmar 300:-/timme för markarbete, 350:-/timme hoppning

Lilla Ridhuset 200:-/timme för markarbete och 250:-/timme löshoppning medlem i WRK

för icke medlemmar 250:-timme markarbete och 300:-/timme för löshoppning

Hyra av anläggning till t.ex. tävling 3000: - för en helg,

För andra ridklubbar som arrangerar tävlingar och vill hyra vår anläggning: 1000 kr för en dag eller 1800 kr för 2 dagar.

Alla Wrk´s medlemmar som betalat medlems och anläggnings avgift är välkomna att använda våra anläggningar men för att detta ska fungera så har vi några ordningsregler som gäller för allas trivsel och trevnad.

Ordningsregler vid användning av Ridhusen och Silikaten.

• Medlems och anläggningsavgiften ska vara betald innan ni använder våra anläggningar. Gäller även för er som endast rider för instruktörer på våra anläggningar.
  • Godkänd ridhjälm måste användas vid all ridning.
  • Hästen ska vara vaccinerad mot hästinfluensa
  • Lös hoppning sker endast i Lilla Ridhuset
  • Om fler ekipage rider/tränar samtidigt visa hänsyn -håll till höger vid möte.
  • Mocka efter avslutad ritt gäller båda ridhusen (Det finns mockningsredskap och kärror i ridhusen)
  • Tävlingshinder används endast vid tävling.
  • Alla hinder plockas bort efter användning
  • Bank och Vatten grav på Silikaten får endast användas vid träning för Instruktör.
  • När det är dressyr träning för instruktör så kan endast 3 ryttare till vara inne på banan utöver den som betalat för träning.
  • Om det är fler ekipage inne på ridbanan samtidigt så fråga först om det är ok att ta fram hinder.Fråga även om det är ok att longera.

Uppdaterad: 08 APR 2018 11:41