Hoppa till sidans innehåll

Resebestämmelser och bokning


Styrelsen i WRK har beslutat att för resa till tävling på fastlandet gäller nedanstående bestämmelser. Läs även det som står under viktigt längre ner på sidan.

Löser du licens för WRK kommer klubben att betala 100% på din första resa till tävlingar på fastlandet enligt de riktlinjer som finns för resor.  Från och med andra resan betalar du 25% av ordinarie pris som klubben fakturerar er. Klubben står då för 75% av resan

Vi betalar även ut ett bidrag på 500:- /tävling på fastlandet för uppstallning, till er som tävlar enligt riktlinjerna (se nedan) och får resebidrag  mot uppvisande av kvitto till WRKs mail och vi betalar sen ut pengarna under januari månad 2020, efter att alla åtaganden är fullgjorda.(se nedan)  Sista datum för att lämna in kvittot för resor gjorda under 2019 är 12/1 2020

 Man måste fullgöra minst 2 funktionärsuppdrag  på våra tävlingar 2019 och delta på minst 1 fixardag för att få resebidrag/uppstallningsbidrag, uppfylls inte detta kommer resenären att faktureras för hela resan.

Även ni som inte är berättigade till resebidrag (tävlar på lägre nivå än riktlinjer för resor)  kan boka era resor via oss då får ni åka till idrottspris. Se nedan hur man bokar och betalar

När ni bokar er resa via vårt formulär längre ned på sidan,som görs i god tid innan du reser helst 3 veckor innan, Vi kommer skicka en faktura till er från och med andra resan. 

För er som åker och  tävlar på lägre nivå 90-1.10/LD-LB i hoppning och  lägre än Lätt A och MSV i dressyr så meddelar ni att ni står för hela kostnaden av resan men till idrottspris, 

Beloppet gäller både för bil med släp samt för lastbilar. Man får ta med sig en häst skötare

Lagtävlingar på fastlandet:

Reseersättning gäller enligt ovan samt att ersättning utgår för framridningsklass och uppstallning för samtliga ekipage och hästar i laget.

VIKTIGT!!!

Alla bokningar måste gå via klubben. Detta är mycket viktigt då klubbens totala resekostnader per år ligger till grund för nästkommande års resepott. Boka din resa i god tid!

Om man får  förhinder att komma iväg på sin bokade resa ser man själv till avboka den, senast två timmar före avresa. Annars får man betala hela biljettpriset, enligt DG:s regler.

Allmänt:

Resa: resan skall starta från Gotland med Personer: ryttaren skall vara medlem/löst licens i Wisby Ridklubb och kan ta med en hästskötare.

Sittplats: ekonomi eller akterplats

Övrigt: Om du önskar något mer än ovan ex hytt, annan sittplats, fler medföljare så betalar du detta själv. Det är önskvärt att du lägger dessa bokningar utanför din bokning i de fall det inte går skall du omgående betala in dessa på WRKs pg 599 17-5,det sänds inte ut någon faktura till dig på

Så länge du har en skuld kommer du vara spärrad för att boka resor.

OBS! Läs riktlinjerna för resor noga innan du bokar..

DGs resebestämmelser 2018 pdf fastställda av GRF

Boka din resa genom att fylla i formuläret detta måste göras vid varje ny bokning, glöm inte att  uppdatera sidan efter ni fått svars meddelandet, annars kan man inte göra en bokning till om man vill göra det direkt.

 

 

     

  

 

Kontakt Wisby Ridklubb

Rävhagen 6

62191 Visby

e-post:

This is a mailto link

 

Region Gotland stöder Wisby Ridklubbs tävlingar och övrig verksamhet

REGION GOTLAND


sponsorförfrågan

 Folksams idrottsförsäkring 


 

 


 Banner_GOTLAND2016

 ea04c7a79a-bilder-SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan


 

 


instagram

Postadress:
Wisby Ridklubb - Ridsport
Rävhagen 6
62191 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info