CM-hoppning-oktober

WRK inbjuder till centimeterhoppning för våra medlemmar 31 oktober
  • Skapad: 30 SEP 2020 15:07

Lördagen den 31/10, Första startfältet samlas och bygger banan kl.11.00

Välj vilken höjd från 40 cm (endast jämna höjder) som du vill hoppa, anmälan till This is a mailto link

Ange namn på ryttare och häst/ponny. Kostnad 100 kr/ runda Max 2 rundor/ekipage. Max 50 starter för dagen. (först till kvarn gäller). Sista dag för anmälan är 28/10

Startlista med anmälda ekipage publiceras senast fredag 30/10  Rosett finns att köpa för 50 kr.

Avanmälan görs via sms till 0722759598.

Denna dag är publikfri, café är inte öppet.

Mer information om dagen

Corona (Covid 19) och hästägarförsäkran

Viktigt att vi följer folkhälsomyndigheternas råd. Om man har symtom på förkylning, feber eller liknande, stannar man hemma. Tvätta/ sprita händerna ofta. Viktigt att även din häst/ponny är frisk inför start, ta gärna tempen på din häst/ponny innan. Ha hästägarförsäkran i åtanke! Finns att läsa på https://www.ridsport.se/tavling/Smittinfo/Ryttarensansvar

Rutinerna och förutsättningar kan komma att ändras då vi följer riktlinjerna från Ridsportförbundet och Folkhälsomyndigheten som uppdateras kontinuerligt.

Tänk på att hålla minst en hästlängds avstånd 😊

Startanmälan

När man kommer till Rävhagen, visar man vaccinationsintyg, startanmäler sig och betalar anmälningsavgiften i sekretariat Kostnad 100 kr / runda till klubbens swishnr 123 548 9364. Håll avstånd även här.

Meddelande till ryttare

Kommer senast fredag 30/10

Banbyggnad

När banan är klar går vi den tillsammans. Under dagen behövs funktionärer till banan och framhoppningen, har ni möjlighet att hjälp till, skicka gärna ett mejl till This is a mailto link All hjälp är guld värt.

Medhjälpare

För att undvika att vi blir för många, får endast en medhjälpare följa med.

Avslut

När alla hoppat klart, hjälps vi åt att plocka bort alla hinder.

Välkomna till WRK:s centimeterhoppning!

e-post:This is a mailto link

rf sisu gotland