Inbjudan till Ryttarutveckling nivå 1 2020

18 MAR 2020 15:24
Gotlands Ridsportförbund bjuder in till Ryttarutveckling nivå 1 - Ridsport hela livet, anmälan går via klubben This is a mailto link senast den 24/3
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 15:24

GRF loggga

Gotlands Ridsportförbund kommer under 2020 genomföra Ryttarutveckling nivå 1 tillsammans med Folksam och Svenska Ridsportförbundet.

Samtliga aktiviteter kommer att genomföras i distriktets regi i lokaler runt om på ön. Alla från 7 till 77 år som är medlem i en av distriktets ridklubbar är välkomna att anmäla sig! Det kommer vara fördelat på 6 träffar med olika teman under vår, sommar och höst 2020.

Kurserna och föreläsningarna kommer bland annat att handla om: Hästens hälsa och välbefinnande, ryttarens fysik och mentala hälsa, sits, gångarter och inverkan, att arbeta hästen från marken MED MERA!

Syfte och mål:

• Att inspirera och utveckla ryttare/kuskar i åldrarna 7 till 77 år till en god grundutbildning för att skapa säker hästhållning med hästen i centrum.
  • Att deltagarna ska få med sig en allmän och allsidig bas i några av ridsportens grenar

• Skapa en god kunskap om hästen och dess hantering både teoretiskt och praktiskt.

• Skapa ett intresse för att ryttare och kuskar ska ha en god fysik för att öka sin inverkan på resultatet och samspelet med sin ponny/häst

• Att ryttare och kuskar ska få kunskapen att utöva sitt intresse i samspel med Ridsportens ledstjärnor och Code of Conduct.

kostnad:

750 kronor för hela projektet inklusive fika. Kostnaden faktureras till klubben.

För att delta i projektet är träff 1 obligatoriskt!

Anmälan görs klubbvis till Elisabeth Johansson: (OBS! Ny mailadress!)

eller via denna länk:  https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1380772

Ange deltagarnas namn, fullständigt personnummer, e-post samt telefonnummer

Sista anmälnings dag är 25 mars 2020!

Inbjudan som PDF om man vill ladda hem den Ryttarutveckling nivå 1 2020

Svenska RF logga                                                                                          Folksam logga

e-post:This is a mailto link

rf sisu gotland