Klubbträning

05 FEB 2020 19:09
Hej allihopa, Äntligen går vi mot ljusare tider och många är nu i planeringsfasen inför kommande tävlingssäsong.
  • Uppdaterad: 05 FEB 2020 19:09

WRks logga

Därför känns det extra roligt att idag kunna berätta att WRK kommer att teckna ett tränaravtal med Marlene Malmqvist

Vilket gör att vi kommer att kunna erbjuda kontinuerlig träning i markarbete och lättare hoppning under våren. Så här skriver Marlene om sig själv:

Har tävlat och utbildat hopphästar t.o.m. svår hoppning där min mentor varit Sylve Söderstrand som jag började hoppträna för vid 14-års ålder. Har varit distriktsgrenledare i hoppning och arrangerade då träningar för Pether Markne, Sylve Söderstrand och Louise Haaga för öns satsande hoppryttare. Har år 2019 tränat fram Sveriges bästa 6-åring, Hästkullens DiMarabou som nu är uttagen till Scandinavium i slutet av feb. Jag är nu C-tränar aspirant med Sylve som mentor, tanken är att jobba med de elever som önskar delta på Sylves kurser för att få en kontinuitet med markarbete, bomträning och lättare hoppning som krävs för att kunna utvecklas framåt. De ryttare som kommer att veckoträna för mig kommer att ha förtur till Sylves träningar när dom är redo för utmaningen.

För dig som är intresserad kommer WRK att erbjuda två prova-på tillfällen, ons 12/2 och ons 11/3. Efter dessa två tillfällen kommer vi sedan att erbjuda nio tillfällen under våren 25/3, 7/4, 14/4, 21/4, 28/4, 5/5, 12/5, 19/5 och 26/5. Du behöver inte vara medlem i WRK för att delta vid prova-på tillfällena. I varje grupp kommer det att vara max fyra elever.

Pris per gång är 275kr och faktureras av WRK. Vill du vara med? Skicka då ett mail till This is a mailto link och ange ålder på ryttare, storlek på ponny/häst och ambitionsnivå.

Välkommen med din anmälan!

e-post:This is a mailto link

rf sisu gotland