Nyheter från GI

Det närmar sig, som ett led i effektiviseringen av den regionala verksamheten kommer Gotlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Gotland att bli RF-SISU Gotland.

Mentorskapsprojektet

(2018-11-16 13:45)
Ung, gammal, lång erfarenhet, ingen erfarenhet, nyfiken på att bli ledare… alla kan vi behöva inspiration och utveckling!

Här kommer en kort resumé av kvällens årsstämmor:

Vilket innebär hårdare regler kopplat till vilka personuppgifter som får behandlas inom er organisation.

Från och med höstterminen 2018 startar en ny utbildning som heter Lokal Idrottsutbildning - Träningslära (LIU-T).

Påminnelsefunktionen när du ska närvaroregistrera finns tillgänglig

Nu har den nya webbaserade tipsfunktion för misstänkt doping inom idrotten släppts.

När flyktingbarnen fann mod och klev ut i okänt vatten spred det ringar som ingen kunnat ana. Barnen gick hem till sina föräldrar och sa: ”det här måste ni testa, det är det bästa vi gjort på länge”.

Läs om sommarens internationella ungdomsutbyte

Idrott och Inkludering

(2017-06-16 09:12)
Bjud med nyanlända och asylsökande till sommarens idrottsskola. Bidrag finns att söka

Den 5-13/8 genomförs i sommar EuroCamp på Gotland! Ett veckolångt läger där ungdomar från olika länder i åldern 16 och 20 år med aptit på livet och en lust att vidga sina vyer träffas.

Först kom ett, sedan ett till – därefter många fler flyktingbarn. Tur det, eftersom Team Gotland Volleys egna ungdomar flyttade. - De här killarna har räddat vårt ungdomslag, säger tränaren Ronny Jacobsson.

e-post:wisbyridklubb@outlook.com

rf sisu gotland