Clinic med Bo Jenå

14.08.2023

Välkommen till Clinic med tema Grundutbildning för hästens utveckling. En inspirerande, lärorik och givande clinic oavsett grentillhörighet den 16 september kl. 9.00 . Alla är Välkomna 

Bo Jenå är A-tränare och förbundskapten för Sveriges dressyrlag. Han har varit anställd på Flyinge i många år som lärare samt är Grand Prix domare.

Bo kommer att demonstrera med ekipage på olika nivåer från unghäst till Intermediaire, ponnyekipage och tömkörning. Under clinicen kommer Bo att ge sin syn på utbildning för att stärka hästen och göra den hållbar.

Om du avser att deltaga i Ryttarutveckling 2 Gotland i höst så ingår clinic i kursen och du behöver inte betala. (vid icke fullföljd kurs faktureras du clinicavgiften i efterhand)

Se mer kommande info på Ryttarutveckling nivå 2Öppnas i nytt fönster.

Anmäl dig då i stället på mejl: ulrika.soderstrom@rfsisu.se

Clinicen är ett "Idrottens Ö arrangemang" vilket innebär att Destination Gotland ger rabatterad resa för deltagande från fastlandet. Ring DG 0771-122 33 50 för att boka din båtbiljett.

Varmt Välkomna alla hästmänniskor!

Var: Wisby Ridklubbs ridhus

Kostnad: 270 kr för vuxna, 200 kr för barn och ungdomar upp till och med 15 år

Anmälan:Boka biljett senast 8 september genom att swisha till GRF nr 123 558 62 01 Inga biljetter skickas ut. Vi för in på lista och prickar sedan av i dörren och stämpel erhålls.

Kontakt: Ulrika Söderström ulrika.soderstrom@rfsisu.se 

Inbjudan som PDF