Fortbildning för Bo Jenå

14.08.2023
Bo Jenå foto: Mikael Sjöberg
Bo Jenå foto: Mikael Sjöberg

Välkomna till fortbildning för Bo 15 september 900-16.00. Fortbildningen är endast öppen för licensierade tränare och diplomerade ridlärare samt diplomerade unghästutbildare och diplomerade beridare enl Svenska Ridsportförbundet. 

Fokus är på grundridning och dess betydelse för hästens hållbarhet och välfärd. Dagen innefattar teori samt praktik med hästar i ridhus. Kursledare Bo Jenå är A-tränare och förbundskapten för Sveriges dressyrlag.

Plats är Wisby Ridklubbs centralt belägna anläggning.
Det är maxantal samt minimiantal för av det ska bli av. Deltagare från andra distrikt är även välkomna och som då reser förmånligt när detta är ett "Idrottens Ö arrangemang". Även familj och vänner reser med till förmånliga idrottspriser till samma fina förmån.


Kursinnehåll för fortbildningen
-Hästvälfärd
-Säkerhet
-Ryttarutbildning
-Utbildningsskalan
-Pedagogik och metodik
-Värdegrund och trygghetsarbete

Tidsprogram
kl 9.00-11.00 teori på sal
kl 11.00-12.15 praktiskt i ridhus
kl 12.15-13.00 Lunch
kl 13.00-16.00 praktiskt i ridhus

För bokning av resa.

Kontakta Destination Gotland Idrottsresor via mejl idrottsresor@destinationgotland.se alterna­tivt via telefon 0771-22 33 50 för bokning av resa och eventuellt boende. Uppge att det gäller idrottsresa och fortbildning med Gotlands Ridsportförbund.

Anmälan och betalning
Anmälan är bindande och görs senast 1 september via denna länk: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1784525 
Kursavgift 1300kr som faktureras ska vara betald innan kursstart. Obligatorisk närvaro hela dagen.

Lunch och fika ingår i kursavgiften meddela ev allergier i anmälan. För mer information kontakta Ulrika Söderström, ulrika.soderstrom@rfsisu.se 

Inbjudan till fortbildning som PDF