Julbrev

23.12.2022

Till alla medlemmar

Julen är en tid för tacksamhet och i år känner jag stor tacksamhet för allt positivt som hänt Wisby ridklubb 2022.

Vi har haft en stark målinriktad styrelse som har arbetat hårt och som gjort att vi nått flera av våra uppsatta mål. Genom olika bidrag som vi tillhandahållit har vi kunnat uppgradera anläggningen och mer är planerat framåt. Vi har flera nya hästar och ponnyer i ridskoleverksamheten, glädjande för alla våra ridskoleelever. Under året har även fler ridlärare involverats i verksamheten och fantastiska tränare coachar våra medlemmar. Antalet tävlingsryttare har ökat med mer än 50% och medlemsantalet ligger stabilt. Vi har med medlemmars hjälp genomfört tävlingar och träningar i olika discipliner och vi har ett gäng engagerade ungdomar som tar ansvar för de yngre medlemmarnas utbildning. Vi har fått många nya sponsorer som verkligen tror på Wisby ridklubb och vi har ett bra samarbete med politiken. Vi har ett härligt gäng i stallet som gemensamt ansvarar för att den dagliga driften fungerar och vi har våra fantastiska tjejer som arbetar i stallet. Vi har en vaktmästare som sköter våra underlag och vi har Desirée som hjälper oss med massor av administration och de digitala kanalerna. Och vi har en verksamhetsledare.

Wisby ridklubb är en ideell förening som bygger på dessa gemensamma krafter. Utan er skulle det inte vara möjligt. Jag är tacksam för att ni finns och fortsätter bidra till att barn, unga och vuxna får fortsätta att växa och utvecklas i vår klubb.

Tack för allt ni bidragit med under 2022.

/Madelene Johansson, ordförande