Träning hösten 2022

07.08.2022

Ridskola 2022 

Hej alla ridsugna!

Hoppas ni har en härlig sommar och att ni längtar efter hästar! Just nu sitter vi och planerar för höstens verksamhet och du som inte ridit hos oss tidigare eller du som ridit tidigare men glömt att skicka in din anmälan kommer här en påminnelse om att göra det. Maila wisbyridskola@outlook.com om du vill säkra en plats i höst. Ange om du har tidigare erfarenhet samt ålder så ska vi försöka hitta en lämplig grupp till just dig. Ridskolan startar v 34 och vi behöver din anmälan så snart som möjligt. Välkommen!

Träningar i höst (utöver ridskolan)

För att WRK ska kunna få kommunalt aktivitetsstöd krävs medlemskap hos oss. Aktivitetsstöd går bara att få för gruppträning. Även om du löser medlemskap hos oss kan du tävla för en annan klubb. Det går att ha flera medlemskap samtidigt. Medlemskap i WRK krävs för att kunna träna för Sylve och Marlene och för Maria krävs medlemskap i en klubb (försäkringsfråga).

Sylve

Ni som vill träna för Sylve skickar ett sms till honom 073-511 41 11 och meddelar ert intresse. Sylve kommer under första perioden erbjuda träning på Lunds allé tisdagar och onsdagar, träning vecka i och 2 uppehåll v 3 träning vecka 4 och 5. Du anmäler dig till samtliga tillfällen och WRK fakturerar 2400kr för dessa tillfällen. Sylve återkommer med vilken vecka träningen startar. Kan du inte rida vid något tillfälle kan du erbjuda din plats till någon annan och gör då upp betalningen sinsemellan.

Marlene

Marlene kommer att ha markarbetsträningar på måndagar och hopp på onsdagar. Elever som ridit tidigare har förtur till platserna. Du som inte tränat tidigare men är intresserad av en plats, maila wisbyridklubb@outlook.com.

Maria

Maria kommer att erbjuda individuell dressyrträning på torsdagar. Just nu är alla tider uppbokade men vill du stå på reservlista mailar du maria.ankarcrona@gmail.com.individuell. Betalning görs upp direkt till henne.

Charlotta Ågårdh - Orsmark

Varannan torsdag (jämna veckor) kommer Charlotta att ha WE- träning. Kontakta Monica Andersson om du är nyfiken på att veta mera, monica-hejdeby@live.se

Välkommen till en härlig träningshöst!