Resebestämmelser och bokning

Uppstallningsbidraget är bortaget från och med den 5 maj 2019 enligt beslut på styrelsemötet på grund av ekonomin.

Du som är medlem har möjlighet att få bidrag till dina tävlingsresor på fastlandet. Vi följer de riktlinjer som finns för resor inom Gotlands Ridsportsförbund.

Löser du licens och fullgör din motprestation (se nedan) för WRK betalar klubben:

- Första resan (kalenderår) 100 %

- Resterande resor 75 %

Som motprestation måste du fullgöra minst två (2) funktionärsuppdrag under året och delta på minst en (1) fixardag för att få resebidrag. Uppfylls inte detta kommer du att faktureras för hela resan.

BOKA

Boka via formuläret nedan i god tid, helst 3 veckor före resan. Från och med andra resan fakturerar vi dig 25 % av resekostnaden.

Alla bokningar måste gå via klubben. Det avgör nästkommande års resepott.

Får du förhinder ska du själv till avboka resan, senast två timmar före avresa. Annars får man betala hela biljettpriset, enligt DG:s regler.

OBS: Läs riktlinjerna för resor noga innan du bokar.

DGs resebestämmelser 2019 pdf fastställda av GRF

Boka din resa genom att fylla i formuläret!

(Vill du direkt göra ytterligare en bokning, måste du uppdatera sidan efter svarsmeddelandet.)

e-post:This is a mailto link

Sisu idrottsutbildarna