Aktuellt

Aktuellt

Gotlands Ridsportförbund bedriver ett projekt "Mental hälsa ger prestation" om psykisk ohälsa och prestationsångest. Tidigare har det även varit en föreläsning med Anna Lindberg "Mitt bästa jag".

Välkomna till Klubbmästerskap i hoppning den 9 oktober kl. 13:00 då vi bygger banan gemensamt, Ponnyekipage kan välja att starta LE-LB och ridhästar 0,80-1,10. KM är öppet för alla som är medlemmar 2022 och är man medlem i flera klubbar måste man välja vilken klubb man rider sitt KM för.

Välkomna alla som löst anläggningskort, nu kan ni börja rida på nya utomhusbanan! Lite småfix kvar och underlaget ska blandas allt eftersom men bara bra att ni rider på det .

aug. 31

Gräsroten

Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna. Gör det på svenskaspel.se/grasroten eller hos ditt ombud.

Imorgon börjar ridskola och träningar. Nytt för terminen är att Maria har enskild dressyr på torsdagar och då är ridhuset stängt för alla förutom för de som värmer upp och skrittar av.
Välkomna tillbaka!!!

Just nu pågår stora byggprojekt på anläggningen och därför är det svårt med parkering. Vi uppmanar alla att ha överseende och parkera på ishallsparkeringen om möjligt

Missa inte chansen att lyssna på en av Sveriges populäraste föredragshållare, gotlänningen Svante Randlert!
Svante föreläser om ledarskap för idrottsföreningar och företag. Han har skrivit böcker, bland annat "Drömledarskapet".

Nu mina vänner händer det grejer! Full fart på anläggningen, ny plats för gödselcontainern och fix med stall och ridhus på G. Så roligt och det kommer bli toppen !