Träning

Här kan du som har egen häst träna markarbete, hoppning, dressyr och Working Equitation, (WE). Vi arbetar ständigt med att bredda vår verksamhet Man måste vara medlem i WRK för att delta på våra träningar skicka ett mail till medlemmar@wisbyrk.se och ansök om medlemskap.

Är du som tränare intresserad av att hålla träningar i WRKs regi? Skicka ett mail till ridskola@wisbyrk.se 


Emma är ridskolechef på ridskolan och verksamhetsledare WRK, 

examinerad unghästutbildare och utbildad Svensk ridlärare level 2.
Tävlar även själv i hoppning. Är du intresserad av att träna för Emma så kommer hon ha privata lektioner på Rävhagen på måndagar i hoppning. 
Gå med i gruppen Emma träningar WRK på Facebook om du är intresserad


Är ridlärare i botten och Elittränare inom hoppning, Sylve har även varit landslagsryttare. Varit landslagsledare inom Svenska Ridsportförbundet from -92 tom OS i Rio 2016, till och från. Med ett 15 tal mästerskapsmedaljer från OS, VM och EM. Startade Jumpclub, som idag är ett begrepp.

Kontakta info@jumpclub.se för intresseanmälan Louise jobbar som hovslagare och har träningar i Havdhem, Sanda och nu även på Rävhagen under våren en gång i månaden. Tävlar sin häst, som hoppar 130, samt har en 2åring som ska ridas in i höst. Tidigare har hon ridit både unghästar och tävlat på högre nivå. Ridit 2 youngrider SM bla. Med flera olika unghästar har hon ridit Falsterbo, Elmia, breeders och Champion of the youngsters. 

Läs mer om vilka veckor och hur man anmäler här 

Charlotta Ågårdh-Orsmark
Charlotta Ågårdh-Orsmark

Erbjuder gruppträning i Working Equitation, WE.

Kontakta Monica Andersson för information om denna träning


Maria Ankarcrona
Maria Ankarcrona

Erbjuder privata dressyrlektioner. Kontakta ridskola@wisbyrk.se