Pay&Jump 17/2

06.01.2024
Wisby Ridklubb välkomnar till en Pay & Jump den 17 februari på Rävhagen, ca: 11:15, exakt tid kommer i RM någon dag före. 


En Pay & Jump ger möjligheten för ekipaget att träna på banhoppning, eller för ryttaren att bara ha roligt tillsammans med sin häst eller ponny.

Det är en träningstävling så inga resultat kommer att redovisas. Man hoppar en bana på valfri, jämn höjd. Är du inte felfri på första försöket får du möjligheten att hoppa banan en gång till.

Rosett kommer att kunna köpas på plats.

Kostnad 100 kronor per start. WRK-medlemmar som har löst medlemskap för 2024 betalar endast 75 kronor.Anmälan görs i TDB öppnar den 8 januari kl. 18:00. Sök på arrangemang. https://tdb.ridsport.se/clubs/437/meetings/72324
Betalning sker till Swishnummer 123-548 93 64 senast kl. 10:30 17/2, visa din betalning i sekretariatet
För att få starta behöver du vara medlem i en ridklubb som är kopplad till svenska ridsportförbundet, detta för att säkerställa att alla ryttare har en gällande olycksfallsförsäkring.Du kan anmäla dig till valfri jämn höjd mellan 30–120 cm. Max 2 starter per ekipage

Ryttaren behöver inte licens.

Tränare eller annan medhjälpare får gärna följa med in på banan. Minderåriga måste ha en vuxen, eller ungdom över 15 år, med sig.

Alla ska uppvisa vaccinationsintyg i sekretariat innan urlastning. Säkerhetsväst gäller för alla ryttare upp till och med 18 år.

All hantering av hästar enligt Svenska RFs Hästvälfärd https://ridsport.se/om-oss/hastvalfard 
Hästägarförsäkran gäller på alla våra tävlingar och träningstävlingar den hittar man här: https://ridsport.se/tavling/smittinfo/hastagarforsakran 

Kontakt: wrk_hopp@outlook.com 
Välkomna!